Wij zoeken met ingang van 1 februari een

Zelfstandig werkend kok

25-30 uur

Word jij blij van plantaardig koken? Lijkt het je leuk om te werken in een klein, gezellig restaurant met een informele sfeer? Wil jij de gasten verrassen met de heerlijke gerechten die jij hebt bereid? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe zelfstandig werkend kok!

 

Doen

Als zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor de (voor)bereiding en presentatie van de gerechten. Je werkt gestructureerd, bent stressbestendig en oplossingsgericht. Ook als alles even anders gaat dan gepland, houd je het overzicht en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt en de sfeer relaxed blijft. Je bent flexibel inzetbaar en in staat om de keuken in je eentje te draaien. 
Samen met je twee andere collega’s vul je het keukenrooster. Extra leuk: Je bent de sparringpartner van je collega en helpt bij het bedenken en maken van het nieuwe menu. Je houdt van kleinschaligheid, afwisselend werk en bent een echte aanpakker!

Kunnen

Krijgen

Iets voor jou?

Laat ons weten waarom jij voor restaurant VanPlanten wilt werken. Mail naar info@restaurantvanplanten.nl Heb je vragen? Stel ze dan ook via de mail. 

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature? Nee dank je :-)